Препоруке за извођење музике уживо у угоститељским објектима, 1.3.2021.
Извођачи музике треба да поштују добре хигијенске праксе и већ дефинисане епидемиолошке мјере које важе за угоститељске објекте.
Није дозвољено организовање музике уживо у угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће који имају мање од 50 m2 површине простора који је намијењен гостима објекта.
У угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће који располажу са више од 50 m2 површине простора који је намијењен гостима објекта, извођење музике уживо се може организовати у периоду од 20.00 часова до краја радног времена, искључиво под сљедећим условима и епидемиолошким мјерама:
- Сваки угоститељски објекат води евиденцију музичара за сваки дан када је музика уживо организована (евиденција обухвата име и презиме и контакт телефон).
Ошширеније прочитајте овдје.
Број отварања: 2606
Датум објаве: 01.03.2021.