Друга едукација епидемиолога, 17. и 23. фебруара


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, 17. и 23. фебруара 2022. од 17.00 до 20.00 часова одржаће се едукације за епидемиологе.


Дана 17. фебруара одржаће се предавања са темом „Рано откривање антропозооноза, векторских болести, процјена ризика и прекогранични одговор на јавноздравствене пријетње узроковане антропозоонозама и векторским болестима“. Предавачи су др Мариа Грациа Денте и др Ива Пем Новосел.

Дана 23. фебруара 2022. одржаће се предавања са темом: „Рано откривање антропозооноза, векторских болести, процјена ризика и прекогранични одговор на јавноздравствене пријетње узроковане антропозоонозама и векторским болестима“. Предавачи су проф. др Такис Панагиотопулос и проф др. Љубо Барбић.
Број отварања: 3799
Датум објаве: 17.02.2022.