Обавијест о едукацији санитарних инжењера


У оквиру пројекта ERI-HEALTH – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера – Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржаће се друга, од укупно четири едукације (8 тема) за санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере. Едукације ће се одржати 9. и 10. 3. 2022. од 17.00 до 20.00 часова, а теме су „Вакцинација/цијепљење против COVID-19“ и „Надзор и истраживање нежељених догађаја након имунизације вакцинама против SARS-CoV-2“.  


Друга едукација подијељена је на два дана. Први дан тема je "Вакцинација/цијепљење против COVID-19“  са искустивма из Хрватске, Републике Српске и Црне Горе, а предавања ће држати др мед. Соња Пајтлар и мр сци. Јела Аћимовић.

Други дан тема предавања је „Надзор и истраживање нежељених догађаја након имунизације вакцинама против SARS-CoV-2“, а предавачи су проф. др Драган Лаушевић, мр сци. Јела Аћимовић и др мед. Соња Пајтлар.
Број отварања: 3592
Датум објаве: 08.03.2022.