Четврта едукација санитарних инжењера


У оквиру пројекта ERI-Health – Јавноздравствена спремност за епидемије и ванредне ситуације које прелазе границе држава (Public Health Preparedness for Cross-border Epidemics and Emergencies) који проводе три пројектна партнера– ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске, Завод за јавно здравство Сисачко-мославачке жупаније и Институт за јавно здравље Црне Горе, одржаће се четврта едукација за санитарне инжењере/санитарно-еколошке инжењере на тему: „Векторске болести од прекограничног значаја (инфекције које се преносе комарцима, лајмска борелиоза и друге крпељске инфекције)“  09. и 10. 11. 2022. од 17 до 20 часова.


Четврта едукација подијељена је на два дана. Првог дана едукације, 9. 11. 2022. године одржаће се предавање на тему: „Векторске болести од прекограничног значаја – инфекције које се преносе комарцима“, а предавачи су др Небојша Секулић, спец. епидемиологије и Душица Никчевић, дипл. санитарни инжењер.

Другог дана едукације 10. 11. 2022. године одржаће се предавање на тему: „Векторске болести од прекограничног значаја – лајмска борелиоза и друге крпељске инфекције“, а на ову тему говориће др Јулија Краљ, спец. епидемиологије и Дејан Арежина, дипл. санитарни инжењер.
Број отварања: 2570
Датум објаве: 07.11.2022.