Упутство за постепено ублажавање мјера- Угоститељски објекти (ресторани, кафићи, роштиљице...)
У складу са реактивацијом одређених активности ове се препоруке односе на провођење мјера приликом пружања услуга у угоститељским објектима.
Организација рада угоститељских објеката у затвореном простору и на отвореном (баште)
Послодавци требају поштовати добре хигијенске праксе и већ утврђене стандарде који се примјењују на њихово подручје рада (хигијена руку и респираторна хигијена, досљедно ношење заштитне маске и одржавање удаљености од најмање 2 метра те избјегавање непотребног блиског контакта с људима ). Неопходно је да воде евиденцију о поштовању препорука и о здравственом стању запослених на лицу мјеста за сваки радни дан.
Детаљније прочитајте овдје.
Број отварања: 16828
Датум објаве: 10.05.2020.