Упутство за постепено ублажавање мјера- Угоститељски објекти (ресторани, кафићи, роштиљице...)


У складу са реактивацијом одређених активности ове се препоруке односе на провођење мјера приликом пружања услуга у угоститељским објектима.


Организација рада угоститељских објеката у затвореном простору и на отвореном (баште)

Послодавци требају поштовати ​​добре хигијенске праксе и већ утврђене стандарде који се примјењују на њихово подручје рада (хигијена руку и респираторна хигијена, досљедно ношење заштитне маске и одржавање удаљености од најмање 2 метра те избјегавање непотребног блиског контакта с људима ). Неопходно је да воде евиденцију о поштовању препорука и о здравственом стању запослених на лицу мјеста за сваки радни дан.

Детаљније прочитајте овдје.

 

 

 



Број отварања: 11923
Датум објаве: 10.05.2020.